Lommelygter & håndlygter

Filtrer
Filtrer efter
Vælg størrelse*
Type
Mærke
Lager
pr. side

29 varer

Faldende orden
pr. side

Fordele ved LED lommelygter

LED er en forkortelse for Light Emitting Diode, hvilket på dansk oversættes til en diode som udsender lys. Netop dette kommer med en lang række fordele fremfor sædvanlige glødepærer eller halogenpærer, hvor hele 90% af den anvendte strøm ender som varme fremfor lys.

Herunder kan du læse nogle flere fordele ved at vælge en LED lommelygte.

Miljøvenlig

I henhold til miljøet, er der flere fordele ved LED. I produktionen bruges der ikke de samme miljøfarlige stoffer som bruges i andre pærer. Samtidig benyttes der mindre strøm, hvilket resulterer i mindre CO2.

Energieffektiv lygte

Normalt er LED-pærer 3-8 gange så effektive som modsvarende pærer. Det betyder at batteriet i din lommelygte har en lang levetid.

Pære med lang levetid

En LED-pære har som regel en levetid på 30.000-50.000 timer, hvilket også er tilfældet når de bruges i lommelygter. Du vil altså få en lommelygte, hvor pæren skal skiftes langt sjældnere.

Kraftige lommelygter til små priser

Hos Havhøkeren ønsker vi at forhandle lommelygter til den bedste pris. Derfor finder du også store kraftige lommelygter til små priser her på siden. Du kan med fordel tage et kig på vores udvalg inden for COAST, eller Nebo, hvor du får rigtig meget for pengene. Her kan du vælge håndlygter med alt fra 100 til mere end 2000 lumen.

Ved brug af kraftige lommelygter er det vigtigt at udvise respekt for lyset. Det kan være skadende for øjnene hvis de udsættes for lygter af denne kaliber.

Køb en lille lommelygte online

En lommelygte er som navnet hentyder en lygte, der nemt kan medbringes. Derfor forhandler vi små lommelygter, som nemt passer i lommen. Man kan købe mange forskellige størrelser, også nogle som trods navnet ikke vil passe i lommen. Vi forhandler både de helt store kraftige, men også de små letvægt som kan ligge i lommen eller hænges i nøgleringen. En mindre model vil naturligvis oftest være mindre kraftig med færre lumen, men ofte vil du kunne købe nogle, som faktisk lyser meget trods størrelsen. Du kan klikke dig ind på produktet, for at læse mere.