Endegrej

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Vælg størrelse*
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

6 varer

Faldende orden
pr. side

Endegrej til fiskeri

Endegrej er en essentiel del af udstyret til fiskeri, da man godt kan glemme alt om at få en fisk med hjem uden. Hvor succesfuld din fisketur bliver handler også i høj grad af om du har valgt det rette endegrej. Der er nemlig stor forskel på hvilket du skal vælge, afhængigt af hvilken fisk du forsøger at fange, samt hvor du fisker.

Om du anvender kastestænger på kysten eller en pirkestang på båd. Det har en betydning for hvilke blink, forfang, kroge eller gummidyr der skal tages i brug. Ved fiskeri på dybt vand skal der anvendes tungere pirke blink, som kan synke hele vejen ned omkring bunden.

Er det derimod mindre fisk du går efter er historien en anden. Hvis du gerne vil fange en hornfisk skal du eksempelvis slet ikke bruge blink, men i stedet silketråde som vikles om fiskens mund.

Endegrej til havørred

Hvis man er på udkig efter det helt rette endegrej til havørred, er det vigtigt at man ved hvad der skal bruges. Heldigvis er havørred en utroligt populær fisk for danske fiskere, hvilket betyder at mulighederne for endegrej er endeløse.

Normalt kan vi anbefale at du bruger blink til havørredfiskeri. Disse skal som regel have en vægt på 7-30 gram. Dog er det svært at definere præcis, da det afhænger af ting som vand- og vindforhold.

Mange spørger os om hvilken farve der er bedst til blink der anvendes til havørred. Der findes mange teorier om de mest effektive farver. Dog er sandheden er det næppe gør en stor forskel.

Mange mener dog at strålende farver er bedst om vinteren, mens de om sommeren gerne må være mere naturlige.