Fiskeblink - blink til fiskeri

Filtrer
Filtrer efter
Pris
Mærke
Lager
pr. side

2 varer

Faldende orden
pr. side

Blink til havørred

Går du med drømme om at få en stor havørred på krogen? Hvis det er tilfældet, anbefaler vi at du anvender blink. Her er det vigtigt at du vælger et fiskeblink som har den rette vægt og farve.

Havørred blink skal som hovedregel have en vægt på 7-30 gram. Dette afhænger i høj grad af vejr- og vandforhold, men så længe du holder dig inden for dette område, så har du gode chancer. Brug din sunde fornuftig og vær tålmodig – så skal de nok bide på.

Farven på blinket er mindre vigtigt, men kan ikke desto mindre have en effekt. Mange lystfiskere bruger hvide blink hele året rundt, mens andre mener farven gør en stor forskel. De anbefaler at man bruger skrigende farver om vinteren og de mere naturlige farver om sommeren.

Det samme gør sig gældende for blink til regnbueørred

Blink til torsk

Torskefiskeri er en meget populær form for fiskeri. Torsk er sjove at fange, da de kan være en kamp at hive i land, og derudover smager de helt fantastisk.

Blink til torsk skal som regel have en vægt på 30-60 gram, hvilket igen afhænger af vand- og vejrforhold. Så længe du holder dig inden for dette område, og ellers bruger din sunde fornuft, så skal det nok lykkes.

Ved fiskeri efter torsk, så er det vigtigt at altid har nogle ekstra blink ved hånden. Det mest effektive torskefiskeri sker ved at blinket ligger lige over bunden. Det sker derfor meget ofte at krogen sætter sig fast i tang eller sten, hvor man kan være nødsaget til at klippe fiskelinen.

Billige fiskeblink af den bedste kvalitet

Hos Havhøkeren forhandler vi kun fiskeblink af en god kvalitet. Hovedparten af vores sortiment kommer fra det anerkendte Kinetic, som producerer fiskeudstyr lige her i Danmark. Alt det endegrej og forskellige blink som findes her på siden, er fremstillet af gode materialer med sans for detalje.