Spinnere til spinnefiskeri

Filtrer
Filtrer efter
Brand
Vælg størrelse*
Type
Pris
Lager
pr. side

2 varer

Faldende orden
pr. side

Hvorfor bruge spinnere til fiskeri?

En spinner er i korte træk et blink med et påsat metalblad som roterer omkring blinket. Det er også derfra navnet kommer, da bladet spinner omkring blinket.

Dette har den store fordel at bladets bevægelse lokker og tiltrækker rovfisk fra større afstande. De mange bevægelser resulterer også i at bladet glimter mere. Netop dette betyder at fisk kan se spinnere fra længere afstande end normale fiskeblink.

Sandsynligheden for at fisken opdager blinket er i hvert fald større.

Bedste farve på blink til spinnefiskeri

Ligesom med alt andet endegrej til fiskeri, så findes der et hav af teorier omkring den bedste farve. Det er måske en af de mest omdiskuterede ting ved lystfiskeri. Hvis man tager til en velbesøgt put and take sø kan man med sikkerhed overhøre samme diskussion.

Sandheden er, at der ikke er nogle farver som er specielt meget bedre end andre. Dog vil de fleste anbefale at man vælger en skinnende og lysfarvet spinner, hvis vandet er grumset eller vejret mørkt. Samtidig kan det også være en fordel at vælge spinnere som ligner byttefisk for fisken ma forsøger at fange.

Det kan for eksempel være et tobisblink, hvis man går efter havørred.

Bedste størrelse på spinner

Den bedste størrelse på spinneren afhænger af hvilke fisk du forsøger at fange. De store spinnere vil som regel tiltrække større fisk. Dog vil de mindre fisk ikke gå efter spinnere som er for store.

Måske endnu mere vigtigt er at større spinnere kan kastes længere. Ved havfiskeri er det essentielt at få blinket langt ud, så man kan fange de helt store fisk. Dog er spinnefiskeri særligt populært ved put and take søer, hvor man sjældent kan kaste mere end 10-20 meter.

Hvis du foretrækker at fiske efter store fisk, kan vi desuden anbefale at du tager et kig på vores udvalg af gennemløber blink.

Fiske spinnere til billige priser

Vores udvalg af fiske spinnere, består hovedsageligt af velkendte mærker som Kinetic. Her får man endegrej af en utroligt høj kvalitet. Prisklassen er derfor højere end mange af de billige kineser-mærker på markedet. Dog får man altså spinnere af en god kvalitet, som holder over flere sæsoner.

Vi bestræber os altid på at tilbyde de bedste priser og regelmæssige tilbud.