Fiskeri

pr. side

Varer 1-36 af 64

Faldende orden
Side
pr. side

Elsker du følelsen af at få et ryk i fiskestangen, så snart fisken har bidt fat i maddingen og har sat sig fast på krogen? Og findes der ikke noget bedre end adrenalinen, som pumper gennem kroppen, når fangsten skal hives i land?

Hos Havhøkeren har vi sørget for at have et stort udvalg af alt det, som du som fiskeentusiast måtte have brug for, når du beslutter dig for at tage på fisketur med vennerne. Derfor har vi herunder også opstillet en række produkter indenfor både fritids- og lystfiskeri. De mange produkter gør det muligt for dig at få dækket det behov, du måtte have.

 

Find alt indenfor fiskeriudstyr hos Havhøkeren 

Interessen for fiskeri kan komme fra mange ting. Nogle elsker at fange krabber og sild i store net, mens andre helst står ude i vandet i deres vaders og fisker efter ørreder. Hvad end du er til, har vi hos Havhøkeren lige dét, du måtte lede efter. Vores udvalg spænder bredt.

 

Fiskenet til enhver situation 

Enhver lystfisker vil elske et godt net, som kan resultere i en god fangst. At fiske med garn er en af de ældste fiskemetoder, og derfor er vi danskere rutineret på dette område. Indenfor emnet om fiskegarn findes der to typer af garn - flydegarn og faststående garn.

 

Flydegarn 

Som navnet også forklarer, så er flydegarn navnet på det garn, der driver rundt tæt på vandets overflade. Denne form for garn har ikke fået fastmonteret et anker i hver ende i modsætning til det faststående garn. Indenfor dette område, kan du få net, der er specielt beregnet til fangst af makrel, sild etc. 

 

Faststående garn

Det faststående garn er designet sådan, at det skal placeres på havbunden. For at holde garnet nede bliver der fastspændt et anker i hver ende, som er med til at sørge for, at garnet bliver på den ønskede placering. Disse former for garn bruges primært i Danmark til at fange rødspætter, pighvarrer og torsk med.

På vores webshop kan du både finde flydegarn og faststående garn egnet til fangst af makrel, sild, ørred m.m. Vores net er fra mærket Daconet, hvilket er kendt for at tilbyde et stort sortiment af artikler til fritidsfiskeren. Her er du sikker på at få produkter i topkvalitet.  

 

Hold varmen på fisketuren med vores sejlertøj 

Det danske vejr har det med at skifte, som vi mennesker skifter tøj. Den ene dag kan der være fuld solskin, og dagen efter kan det stå ned i stænger. Derfor skal du også tænke meget over din beklædning, når du tager ud og fisker. Kan du se, at himlen ser lidt grå ud, er det en god idé at tage den varme og vandtætte jakke med. Går du og mangler overtøj, som kan holde dig varm, kan du kigge nærmere på vores smarte sejlertøj, der søger for, at du ikke skal gå rundt og fryse, når du er ude og fiske. Indenfor dette område tilbyder vi lækre og kvalitetsrige produkter til både mænd og kvinder.

 

Besøg vores fysiske butik i Gilleleje

Ønsker du at se nærmere på vores produkter indenfor fiskeriudstyr, kan du besøge vores fysiske butik på Nordre Havnevej 9 i Gilleleje. Vores 700m2 store butik er fordelt på 400m2 fritidsbeklædning, 100m2 fodtøj og 200m2 bådudstyr. Besøger du os i vores fritidsbutik, står vi altid klar med personlig hjælp.

Vi kan også kontaktes på [email protected] og på tlf. +45 48 30 16 99 alle ugens dage.