Fritidsfiskeri

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

21 varer

Faldende orden
pr. side

Med et fuldtidsjob, en familie og et utal af andre planer kan det være svært at finde tid til sin helt store passion - nemlig fritidsfiskerilivet. Dog har vi gjort det nemt for dig at finde det udstyr, du mangler, så du ikke behøver at rende forvildet rundt og lede efter dette. 

Hos Havhøkeren bestræber vi os på at udbyde de bedste produkter til vores kunder - hvad end det er til fritidsfiskeri, lystfiskeri eller omhandler alt indenfor sejlertøj og bådudstyr. Herunder kan du se produkter specielt egnet til fiskeentusiasten, der holder af at fiske i fritiden. Læs mere om de forskellige specifikationer ved at tjekke produkterne ud herunder.

Køb dit fritidsfiskeriudstyr hos Havhøkeren.dk 

 

”Det’ en go idé at starte på en frisk. Sæt madding på krogen og tag med ud å fisk.”

 

Den gamle selskabssang giver alle gode grunde til, hvorfor livet som fritidsfisker er en god idé. Find fiskestangen frem, sæt madding på krogen, og tag vennerne under armen.

Mangler I udstyr til turen, kan I finde det lige her hos Havhøkeren. Vores store udvalg af alt indenfor fritidsfiskeri sørger for, at I er godt gearet op, inden I tager afsted på tur. Find alt indenfor waders, filetknive og fiskekurve.

 

Hvad skal du vide, når du er fritidsfisker? 

Hvis du elsker at fiske i din fritid - hvad end det er indenfor lyst- eller fritidsfiskeri, er der en række regler opstillet af www.fiskeristyrelsen.dk, som du skal være opmærksom på. For kort at give et indblik i de vigtigste parametre, du skal have in mente, har vi opstillet dem herunder:

 

  • Som fritids- og lystfisker må du ikke sælge den fangst, du måtte hive i land. Det er kun til personligt brug.
  • Hvis en fiskekontrollør beder om det, skal du altid kunne oplyse dit personlige fiskenummer og fremvise gyldig legimitation, når du fisker.
  • Det er forbudt at fiske efter almindelig tun. Fanger du ved et uheld en almindelig tun, skal den genudsættes i vandet hurtigst muligt.
  • Er du fritidsfisker og fisker i saltvand, må du gøre brug af 6 redskaber indenfor følgende typer: krogliner á 100 kroge, garn, kasteruser og tejner.
  • Alle redskaberne brugt i saltvand skal være forsynet med et gult mærke, der kan ses over overfladen. Her skal der tydeligt stå ejerens personlige oplysninger.

 

Vil du have en uddybning af ovenstående regler og læse mere om diverse forhold og regler til både salt- og ferskvand, kan du kigge nærmere på Fiskeristyrelsens side, hvor de er opstillet.

 

Find alt indenfor fiskeri og fritid 

Mener du selv, at du har alt, du skal bruge til din næste fisketur, kan det være, at du kan finde andre ting under vores store sektion med alt indenfor fiskeri og fritid, som du ikke vidste, du manglede. Her er opstillet et variabel af produkter til dem, der elsker at fiske og til dem, som elsker at bruge tid nær vandet.

 

Tag med Havhøkeren ud å fisk 

Vi hjælper dig gerne med din næste fisketur, så hvis du skulle sidde inde med spørgsmål til vores garn, waders eller en tredje ting, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. +45 48 30 16 99 eller på mail [email protected].

Kom også og besøg vores fysiske butik helt ned til havnen. Vi holder til på Ndr. Havnevej 9 i Gilleleje. Her viser vi dig gerne rundt i vores 700m2 store fritidsbutik og guider dig i, hvad du kan bruge af udstyr på din næste fisketur.