Lystfiskeri

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

27 varer

Faldende orden
pr. side

Lystfiskeri er en populær hobby hos mange. Faktisk anslås det i en rapport af Fødevarestyrelsen, at omkring en femtedel af alle danskere har prøvet eller regelmæssigt dyrker lystfiskeri. Og det forstår vi godt! Er der noget bedre, end at stå i sine waders og mærke fiskene hive fat i linen? Eller side i sin båd en rolig søndag morgen og lytte til naturen, der langsomt vågner omkring dig?

Hos Havhøkeren har vi sørget for, at du kan finde et solidt udvalg af produkter til din fisketur, så du kan nyde en dag på vandet uden at mangle noget. Vores udvalg af fiskegrej spænder bredt, lige fra fiskegarn, herunder makrelgarn, sildegarn, pighvar-hummer-krabbegran, toggegarn samt ørred/laksegarn til forskelligt praktisk værktøj, såsom krabbehammer, foldekniv, udbenerjen samt åletang.

  

Hold dig tør på fisketuren med waders fra Havhøkeren
Med et par waders fra Havhøkeren er du godt klædt på til at komme helt tæt på fiskene. Vores chest waders har indbyggede elastikseler, så både ben og det meste af overkroppen er dækket godt ind til en tur i vandet. Vi har dog også praktiske belt waders, hvis du foretrækker at have overkroppen helt fri, mens du bevæger dig rundt i vandet.

Er du mere til lystfiskeri direkte fra båden, kan du i vores andre kategorier også finde vandtætte jakker og overalls, som har den fordel, at de er mere fleksible og dermed lettere at bevæge sig i, hvis du alligevel ikke skal helt ud i vandet. Trods den øgede fleksibilitet, er produkterne dog stadig slidstærke, således de kan holde til fisketure i både regn og blæst.


Højt serviceniveau og stort udvalg udstyr til lystfiskeri
Når du handler hos Havhøkeren, hvad enten det er fiskegrej, knive eller måske sejlertøj, du er på udkig efter, er du altid garanteret et højt serviceniveau hos os. Der er altid 30 dages retur samt fri fragt på ordrer over 500 kr. Vi har endvidere hurtig levering (1-2 dage) samt hurtig svartid på mails og telefon, ligesom vi også er E-mærket. Du er med andre ord i trygge hænder, når du handler hos os.

Udover det høje serviceniveau kan vi også tilbyde et stort udvalg, både inden for tøj, bådudstyr og fiskegrej. Mangler du udstyr til lystfiskeri, kan du derfor være sikker på at finde noget, der passer til dine behov.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til produkter til din næste fisketur
Har du spørgsmål til sortimentet eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også slå et smut forbi vores fysiske butik nede på havnen i Gilleleje, hvor vi med glæde tager imod dig. Du kan også kontakte os pr. telefon eller mail, hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe.