Opbevaringsnet til fisk

Filtrer
Filtrer efter
Vælg størrelse*
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

Opbevaringsnet til ål og fisk

Et opbevaringsnet til din fangst kan være essentielt på de ekstra heldige dage. Har du fået fanget et større antal fisk skal der bruges et net. Her på siden forhandler vi både de større knudeløse net med plads til mange fisk, men også mindre åleposer.

Hvis du gerne vil spare nogle penge på din opbevaring af fisk, så kan du med fordel gøre brug af vores net, som er fremstillet af restnet. Dette gør nemlig nettet billigere end ved brug af helt nye materialer, og når det kommer til stykket, så skal et opbevaringsnet blot være praktisk – ikke pænt.

Stort eller småt net til fisk

Skal du bruge et stort eller lille net til dine fisk? Det afhænger naturligvis i høj grad af, hvor heldig du har været på din fisketur. Dog er det bedre at være overforberedt, fremfor pludselig at stå og mangle plads. Samtidig har du næppe behov for det helt store net, hvis det bare handler om et par timers torskefiskeri.

Valget er dit, og her hos Havhøkeren kan du finde netop hvad du mangler. Om end det er et hummergarn, et praktisk rødspættegarn eller et stort opbevaringsnet.