Gaveartikler

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Brand
Type
Pris
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 83

Faldende orden
Side
pr. side

Maritime gaver til sejleren

Står du og mangler den perfekte gaveidé, enten som den glade giver eller den heldige modtager, så tjek vores udvalg af maritime gaver til bådejeren og til alle med en forkærlighed for det maritime miljø. Vores udvalg af gaveartikler er oplagte som ting til båden, men kan også sagtens bruges som pynt i sommerhuset eller hjemme i stuen.

Vores udvalg af maritime gaver indebærer bl.a. smukke og dekorative flaskeskibe, humoristiske messingskilte, et stort udvalg af flotte, guldfarvede nøgleringe, kasketter til bådens besætning og meget andet.

Gå på jagt i vores sortiment og overrask bådelskeren med en anderledes og personlig gave, der vil blive husket længe. Foruden gaveartikler finder du hos Havhøkeren også andre spændende produkter til hobby og fritid, såsom modelskibe, kikkerter eller knive, og hvad du som fritidsfisker ellers måtte mangle af bådudstyr eller fiskeudstyr.

Dekorér kahytten eller hjemmet med vores flotte gaveartikler

Vores udvalg af gaveartikler inkluderer flere forskellige pyntegenstande, der er oplagte til at personliggøre båden eller blot som pynt derhjemme. Se eksempelvis vores udvalg af smukke æsker i træ, der indeholder pyntekompas samt teleskoper i guldfarve og med læderhåndtag.

Vi har også trææsker med skakspil og kryds og bolle, hvor brikkerne er formet som hhv. ankre og skibsrat. Udover at pynte flot med deres eksklusive trædesign, kan disse spil også bidrage til hyggeligt tidsfordriv på de stille dage. De flotte modelskibe i flasker er også en sikker vinder hos enhver skibsentusiast, og de ser flotte ud stående både alene eller som en del af en større samling.

Messingskilte og kasketter med sjove tekster

Er du på jagt efter en gave, som kan fungere som et mere humoristisk indslag, har vi også dette i vores sortiment af gaveartikler. Se eksempelvis vores udvalg af messingskilte. De er behæftede med sjove tekster, som vedrører bådlivet, og samtidigt vil de med deres klassiske og elegante designs pynte flot på enhver væg eller indgangsparti.

Du finder ligeledes flere forskellige kasketter med broderet skrift, som henvender sig til besætningen, og som kan være sjove at give til familiemedlemmer, der er med ombord på båden.