Hobby

Filtrer
Filtrer efter
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

8 varer

Faldende orden
pr. side

I denne kategori finder du alt, hvad du har brug for til dine udendørs hobbyer. Selvom hverdagen ofte er travl, skal man nemlig huske at tage sig tid til at lave nogle af de ting, man synes er sjovt, og som giver fornyet energi. Holder du af udendørsaktiviteter og at opholde dig i naturen, er du derfor kommet til det rette sted.

Med vores store udvalg samt hurtige levering, har vi hos Havhøkeren gjort det nemt for dig at få fingrene i netop de hobbyartikler eller udstyr, som du står og mangler nu og her til din næste fritidsaktivitet – hvad enten det er til lands eller til vands.

Find alt, hvad du mangler til din næste fisketur

Er du fiskeentusiast, kan du tage et kig på vores forskellige typer af fiskegarn, eksempelvis vores sildegarn, hvis du er fritidsfisker. Du finder også et udvalg af reparationslim, hvis du har brug for et reparationssæt til dine waders.

Vi kan også anbefale et praktisk støvleophæng, som du med fordel kan hænge op i skuret eller garagen til støvlerne efter en tur på vandet, så du slipper får våde og ildelugtende støvler inde i huset.


Alt til friluftsmennesket

Elsker du ude- og friluftsliv, har vi mange praktiske ting til din næste skov- eller sheltertur. Med et multiværktøj fra Leatherman har du eksempelvis et smart og lettilgængeligt værktøj ved hånden, når du skal bruge kniv, oplukker, dåseåbner, skruetrækker etc. på dine ture, som er let at have med i tasken.

Står den på grillhygge, kan du også finde tændvæske til havegrills. Til de særlige anledninger har vi også Dannebrogsflag og andet udstyr til flagstangen.

 
Bestil online nu, eller besøg vores fysiske butik på havnen i Gilleleje

Med vores hurtige levering, skal du ikke vente længe, før du kan komme afsted på din næste tur med dit nye hobbyudstyr.

Vil du gerne have fingrene i vores produkter allerede i dag, kan du også besøge os i vores fysiske butik på havnen i Gilleleje, hvor du kan udforske vores store og spændende sortiment og få kompetent vejledning af vores engagerede medarbejdere.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, sidder vi naturligvis også klar til at hjælpe dig, hvad enten det gælder hobbyudstyr, udstyr til dit fritidsfiskeri eller måske arbejdsjakker til dine hobbyprojekter. Vi kan kontaktes på tlf. +45 48 30 16 99, gennem vores kontaktformular og på vores mail [email protected].