Kikkertremme og kikkertseler

Filtrer
Filtrer efter
Brand
Vælg størrelse*
Type
Pris
Lager
pr. side

5 varer

Faldende orden
pr. side

Kikkertrem eller kikkertsele?

Om man foretrækker kikkertrem eller kikkertsele afhænger af ens præferencer. Hvis de købes af en god kvalitet, vil du opnå nogenlunde samme sikkerhed for din kikkert. Ofte vil man føle sig mere sikker ved brug af en kikkertsele, men med en rem til kikkerten skal der meget til for at miste den.

Den største fordel ved en kikkertsele er at kikkerten holdes mere fast, hvilket kan være praktisk i naturen. Særligt med en større kikkert, kan det være frustrerende at den svinger fra side til side, når man bevæger sig rundt. Derfor vil langt de fleste blive mest glade for en kikkertsele, som holder dit udstyr stille mens du går.

Flydende kikkertrem til kikkerter

Hos Havhøkeren forhandler vi også kikkertremme som er flydende. Hvis det omhandler en marinekikkert som bruges til søs, så er det meget praktisk med en flydende rem. Vores flydende kikkertremme er lavet af vandtætte materialer, som sørger for god holdbarhed.

Kikkertseler fra Steiner, Kowa og Focus

Vi forhandler et flot udvalg af kikkertseler og kikkertremme fra blandt andet mærkerne Steiner, Kowa og Focus. Dette er anerkendte mærker, som er kendt for deres gode kvalitet i kikkerter. Der er en stor sandsynlighed for at du selv ejer en kikkert fra en disse mærker, hvilket betyder at du kan købe den rem eller sele, som passer perfekt til netop din kikkert.