Lommekikkerter - kompakte kikkerter

Filtrer
Filtrer efter
Vælg størrelse*
Type
Mærke
Lager
pr. side

33 varer

Faldende orden
pr. side

Lommekikkerter i flere forstørrelser

Her hos Havhøkeren forhandler vi et bredt udvalg af lommekikkerter i mange forstørrelser. Du kan vælge mellem kikkerter som ligger på 6-10x i forstørrelsen. Disse størrelser er nemlig de bedste til netop lommekikkerter. Det anbefales ikke at anvende mere end 10 i forstørrelse, siden det er nært umuligt at stabilisere en lommekikkert over det niveau. Samtidig skal forstørrelsen også være mærkbar, hvilket er hvorfor vi anbefaler, at du vælger en mellem 6 og 10.

Kompakte kikkerter til natur og fuglekiggeri

Det er ikke nogen hemmelighed, at en meget garvet fuglekigger næppe ville benytte sig af en kompakt lommekikkert. Trods de mange egenskaber tilbyder de altså ikke helt samme funktionalitet som de større modeller. Det samme er tilfældet til søs, hvor det er vigtigt man vælger en særligt designet marinekikkert. Når det er sagt, er der altså mange amatør fuglekiggere, som bruger kompakte kikkerter. De er nemme at medbringe, og tillader at man hurtigt kan stille skarpt, hvis man tilfældigvis skulle møde en sjælden fugl.

Den bedste lille fuglekikkert

Man kan købe mange store fuglekikkerter, som indeholder mange praktiske funktioner. Dog er der mange som foretrækker de kompakte modeller, da det giver en mere alsidig kikkert, som kan medbringes overalt. Vores små smarte kikkerter er gode til fuglekiggeri, da de er nemme at medbringe, giver et skarpt billede og hurtig fokus. Desuden kan de købes til altid billige priser lige her hos Havhøkeren.

Små kikkerter med mange funktioner

Som regel forbindes mere kompakte modeller med mindre funktionalitet. Det gælder hvad end man leder efter en badestige til båden eller en marinekikkert. Dog er det altså muligt at købe små kompakte kikkerter, som indeholder en lang række egenskaber. Vores modeller fra Focus Outdoor og Focus Mountain er et godt eksempel herpå. Med modeller fra Focus, kan selv en lille kikkert indeholde Bak-4 prismer, antirefleks, gummibelægning, twist-up øjestykker og meget mere. Du kan læse mere om de specifikke modeller, ved at klikke dig ind på produkterne her på siden.