Knive

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Vælg størrelse*
Type
Mærke
Lager
pr. side

Varer 1-36 af 44

Faldende orden
Side
pr. side

Står du og mangler en lommekniv til de små skæreprojekter i dagligdagen, eller er det i stedet en filetkniv til den nyfanget laks, du ihærdigt har brug for? Hos Havhøkeren har vi et bredt sortiment indenfor knivverden, hvorved vi prøver på at dække det behov, du måtte have. 

Vi bestræber os på at udbyde de bedste produkter til vores kunder - både på vores webshop og i vores fysiske butik i Gilleleje. Herunder vil du kunne finde et udvalg af kvalitetsrige knive fra anerkendte mærker som det schweiziske mærke Victorinox og det japanske Yaxell. Skal kniven bruges på den næste fisketur, kan du også kigge nærmere på vores mange produkter indenfor lystfiskeri. Derved vil du være helt klar til at kaste linen ud i vandet og trække fisk i land.

Forkæl dig selv med kvalitetsrige knive 

Vi hos Havhøkeren sørger for, at du ikke går ned på udstyr. Dette gælder også, når det kommer til knive. Vores udvalg spænder derfor også bredt, hvilket betyder, at du både kan finde alt indenfor køkkenknive, dolke m.m. Vores knive kommer fra kendte mærker, der alle har et godt ry for at lave holdbare produkter.

Er det ikke ligefrem en lomme- eller en brødkniv, du er på udkig efter, men i stedet for er en knivsliber, kan vi også klare dette. Derved kan du få slebet de sløve knive, du måtte have til at stå i knivholderen derhjemme.

 

Se nærmere på lommeknive fra Victorinox 

Kender du den røde lommekniv, der blev ikonisk efter at den amerikanske hær brugte den under verdenskrigene? I så fald kender du sikkert også til mærket Victorinox. Brandet stammer fra Schweiz og er i dag Europas største producent af lommeknive.

Ikke nok med at de er perfekte til at have i lommen og hjælpe til de små skæreprojekter, så er de tilmed også gode til en håndfuld andre ting, som vinoplukker, saks m.m. Foruden lommeknive fabrikerer Victorinox også netknive, der vil passe perfekt til fiskeentusiasten.

 

Brug din nye kniv til lyst- og fritidsfiskeri 

Skal knivene bruges til fritids- eller lystfiskeri, kan du gøre fisketuren endnu bedre ved at kigge på vores produkter under hver af kategorierne. Brug kniven til at skære spolen i fiskestangen over, hvis den fisk, du har fået på krogen, er for stor. Har du investeret i en filetkniv, kan du bruge denne til at filettere de fisk, du eventuelt fanger på turen. Indenfor de to kategorier finder du alt indenfor ruser og garn til blink og spinnere.

 

Vi forhandler over 75 brands 

Ikke nok med at vi prøver på at have alt til både lystfiskeren og sejlentusiasten, så er vi også stolte af at kunne sige, at vi sælger produkter fra mere end 75 brands. Hvert brand har et spændende sortiment, der er værd at tjekke ud. Mærkerne fabrikerer i alt fra lommeknive til redningsveste og sejlertøj til både mænd og kvinder.

 

Kom og besøg og i Gilleleje 

Ønsker du at se vores produkter i virkeligheden, før du foretager dig et køb, er du velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik på havnen i Gilleleje. I butikken har vi 400m2 med beklædning, 100m2 med fodtøj og hele 200m2 med bådudstyr.

Foruden et hav af produkter står vores passionerede medarbejdere også klar til at få en personlig snak med dig og de besvarer glædeligt dine spørgsmål. Du kan også få besvaret dine spørgsmål på tlf. 45 48 30 16 99 eller ved at skrive til [email protected].