Foldeknive

Filtrer
Filtrer efter
Vælg størrelse*
Type
Mærke
Lager
pr. side

21 varer

Faldende orden
pr. side

Foldeknive er et essentielt værktøj til mange hobbyer, men den måske vigtigste er fiskeri. Om det så er lystfiskeri eller fritidsfiskeri, er en god foldekniv vigtig. De har mange anvendeligheder når det kommer til fiskeri. Hvis man har fået bundfang, og bliver nødsaget til at skære fiskelinen, eller garnet driller. Ja, der er mange grunde til at bære kniv, hvis man er fisker. Dertil kan det jo også være praktisk, hvis du ligesom mange fiskere, fjerner indmaden fra fisken mens du er ude. Her skal du naturligvis være opmærksom på fiskestedets aktuelle lovgivning, og regler.

Hvis man skal bære kniv på offentlige steder lovligt skal man have et anerkendelsesværdigt formål. Heldigvis falder fiskeri indenfor denne kategori, og det behøver du ikke bekymre dig om.

Foldeknive med lås

Når man har med fiskeri at gøre kan det være praktisk at bruge en foldekniv med lås. Det skyldes altså at det kan være utroligt frustrerende, hvis kniven konstant lukker, mens man bruger den. Det kender vi kun alt for godt her hos Havhøkeren. Derfor forhandler vi et stort udvalg af foldeknive med lås, sådan at du ikke skal bekymre dig om at kniven lukker sammen. Det er også mere sikkert for dig, da det fjerner risikoen for at kniven folder sammen på fingrene.

 

Lovlige foldeknive til fiskeri

Som lystfisker eller fritidsfisker er der mange ting man skal være opmærksom på. Der er særdeles meget lovgivning om fiskeri, og der kommer kun mere. Det kan naturligvis være frustrerende, når man blot ønsker at hygge sig med sit fiskeri. Heldigvis behøver du ikke bekymre dig om hvorvidt din kniv er lovlig hos os. Den nye kniv lovgivning medførte nemlig at næsten alle knive er lovlige nu, såfremt man har et anerkendelsesværdigt formål.