Multitools

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hvad er forskellen på multitool og lommeknive?

På mange måder minder multitools om lommeknive og foldeknive, og begreberne bruges også om de samme produkter. Den største forskel er at et multitool er todelt, hvilket gør at man kan indbygge langt flere værktøjer. Langt de fleste kommer blandt andet med en tang, hvilket ikke kan lade sig gøre i en almindelig lommekniv. Det er blot en af de mange ting, som todelingen af værktøjet muliggør.

Køb multitool fra Victorinox og Leatherman

Den helt store klassiker inden for multitools er med sikkerhed Leatherman. Her får du et praktisk multiværktøj, som kan klare de fleste opgaver du måtte støde på. Det inkluderer blandt andet indbygget spidsstang, saks, dåseåbner, kniv, bitholder, skruetrækkere og meget mere. Også Victorinox har et flot udvalg af multitools, trods de ikke er lige så kendte inden for dette område.

Alle dem du finder her på siden, er fremstillet af anerkendte mærker, som forsikrer en god og holdbar kvalitet.

Lovlige multitools

Ligesom med andre knive, er der lovgivning som skal overholdes, når man bruger multitools. Det skyldes primært at langt de fleste multitools også har knive indbygget.

For at bære kniv offentligt i Danmark skal man først og fremmest have et anerkendelsesværdigt formål. Det inkluderer fiskeri, erhverv eller enhver anden lovlig aktivitet, som kræver brugen af en kniv eller et multi tool. Derudover må knivbladet maksimalt være 12 centimeter.

Engang var det lovligt at medbringe knive på 7 centimeter uden et anerkendelsesværdigt formål, men det er imidlertid ikke længere lovligt. Det er en vigtig pointe at holde in mente ved køb af ethvert multiværktøj.