Knive

Hos Havhøkeren finder du et bredt sortiment af knive, der dækker dine behov, hvad enten du mangler en lommekniv til hverdagens små skæreprojekter eller en filetkniv til at håndtere nyfanget fisk. Vores sortiment omfatter køkkenknive, dolke og meget mere.

Lommeknive og mere

Står du og mangler en lommekniv til de små skæreprojekter i dagligdagen, eller er det i stedet en filetkniv til den nyfanget laks, du ihærdigt har brug for? Hos Havhøkeren har vi et bredt sortiment indenfor knivverden, hvorved vi prøver på at dække det behov, du måtte have. 

Vi bestræber os på at udbyde de bedste produkter til vores kunder - både på vores webshop og i vores fysiske butik i Gilleleje. Herunder vil du kunne finde et udvalg af kvalitetsrige knive fra anerkendte mærker som det schweiziske mærke Victorinox og det japanske Yaxell. Skal kniven bruges på den næste fisketur, kan du også kigge nærmere på vores mange produkter indenfor lystfiskeri. Derved vil du være helt klar til at kaste linen ud i vandet og trække fisk i land.

Forkæl dig selv med kvalitetsrige knive 

Vi hos Havhøkeren sørger for, at du ikke går ned på udstyr. Dette gælder også, når det kommer til knive. Vores udvalg spænder derfor også bredt, hvilket betyder, at du både kan finde alt indenfor køkkenknive, dolke m.m. Vores knive kommer fra kendte mærker, der alle har et godt ry for at lave holdbare produkter.

Er det ikke ligefrem en lomme- eller en brødkniv, du er på udkig efter, men i stedet for er en knivsliber, kan vi også klare dette. Derved kan du få slebet de sløve knive, du måtte have til at stå i knivholderen derhjemme.

Se nærmere på lommeknive fra Victorinox 

Kender du den røde lommekniv, der blev ikonisk efter at den amerikanske hær brugte den under verdenskrigene? I så fald kender du sikkert også til mærket Victorinox. Brandet stammer fra Schweiz og er i dag Europas største producent af lommeknive.

Ikke nok med at de er perfekte til at have i lommen og hjælpe til de små skæreprojekter, så er de tilmed også gode til en håndfuld andre ting, som vinoplukker, saks m.m. Foruden lommeknive fabrikerer Victorinox også netknive, der vil passe perfekt til fiskeentusiasten.

Brug din nye kniv til lyst- og fritidsfiskeri 

Skal knivene bruges til fritids- eller lystfiskeri, kan du gøre fisketuren endnu bedre ved at kigge på vores produkter under hver af kategorierne. Brug kniven til at skære spolen i fiskestangen over, hvis den fisk, du har fået på krogen, er for stor. Har du investeret i en filetkniv, kan du bruge denne til at filettere de fisk, du eventuelt fanger på turen.

Sorter efter
  • Fremhævet
  • Bestsellere
  • Alfabetisk, A-Å
  • Alfabetisk, Å-A
  • Pris, lav til høj
  • Pris, høj til lav
  • Dato, ældre til nyere
  • Dato, nyere til ældre