Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
Focus

Focus

FOCUS producerer vandtætte kikkerter i rigtig god kvalitet og til et fornuftigt prisleje.

Der er kikkerter til ethvert brug, så både jægere, lystfiskere og friluftsfolk kan få glæde af disse gode kikkerter. Udover kvalitetskikkerterne fra Focus fører vi hos Havhøkeren en mase udstyr og tilbehør af samme producent, der med til at give din Focus kikkert en ekstra dimension.

Det som gør Focus til en ekstra ordinær producent er det faktum, at de har et så bredt udvalg, at der findes en Focus kikkert til alles behov og ønsker. Vi fører eksempelvis en række Nature Scoope modeller og Mariner, til semi-professionelle samt de helt små modeller som Focus-fun, Arena, og Silver modellen.

Er du udsigt efter kyndig rådgivning? Så er det hos Havhøkeren du skal købe din næste kikkert om end den fra Focus eller andre mærker.

Vi har stor viden og vil gerne dele, så smid en besked i vores indbakke eller slå på tråden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK