Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:

Vil du have mest mulig gavn af dit fodtøj, i så lang tid som muligt? Så er dette et godt sted, at starte. Vi har samlet en række effekter til beskyttelse og rengøring af dit fodtøj, som nemt kan afhjælpe nogle af de problemer, som selv kvalitetsfodtøj får med tiden, når man bruger det flittigt. Vores udvalg af beskyttelsesmidler og rengøringsmidler til fodtøj inkluderer lige nu, blandt andet, kontaktlim til reparation af fodtøj, flere forskellige typer læderbeskyttelse, samt meget andet. Hvis man har brugt mange penge på dyrt fodtøj, så bør man aldrig glemme, at investere i de helt rigtige beskyttelsesmidler og rengøringsmidler til fodtøjet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK