Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Er du på jagt efter et par gode og solide herre gummistøvler, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har herunder samlet en række gode bud på gummistøvler, som både kan holde vandet ude, og samtidigt har den helt rigtige pasform. Som mange ved kan det være en særdeles ubehagelig oplevelse, at have det forkerte fodtøj på i længere tid. Det gælder heldigvis ikke vores udvalg af gummistøvler, som er designet så komforten er helt i top, samtidigt med at de naturligvis har alle de kvaliteter, som man forventer af et par gode gummistøvler. Lad derfor ikke regn og slud slå dig ud, men kig i stedet vores udvalg af flotte gummistøvler igennem, og find det par som passer dig perfekt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK