Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Har du brug for ekstra komfort i støvlen eller skoen? Så har vi herunder samlet et godt udvalg af såler og indlæg, som er en nem og prisrigtig måde, at opnå netop dette. Alle vores såler og indlæg er designet, så de giver præcist den ekstra støtte for foden, som kan være alfa og omega, når man skal have fodtøjet på i længere problemer. Såler og indlæg til sko og støvler vil ofte kunne forhindre en række fysiske skavanker, såsom rygproblemer og lignende, og er derfor velegnede til brugere, der har en ekstra travl hverdag. Og så er det naturligvis et stort plus, at såler og indlæg også er behagelige og rare at have i skoen eller støvlen. Se nærmere på vores udvalg af såler og indlæg herunder, og find det par som passer til dine behov og ønsker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK