Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Her på Havhokeren finder du altid alt hvad den aktive mand har brug for i hverdagen. Det gælder naturligvis også et stort udvalg af kvalitetsfodtøj, som eksempelvis her, hvor vi har samlet et stort udvalg af herresko, som egner sig perfekt til en travl og udfordrende hverdag. Vores katalog med herresko bugner altid med spændende og unikke mærker. Du finder således alt lige fra Timberland og Helly Hansen til Sebago og Viking. Stilmæssigt har vi forsøgt, at favne ganske bredt. En generel tendens er dog, at alle herreskoene i vores katalog hører til i den robuste ende af skalaen, hvor kvaliteter som høj kvalitet og god pasform er vigtigt. Har du således brug for et sæt pålidelige og naturligvis også flotte herresko, så tøv ikke med at tage et kig på vores store udvalg herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK