Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Komfortable og lækre herrestriktrøjer i uovertruffen kvalitet, og superflotte design. Herunder finder du en række forskellige stilarter indenfor herre striktrøjer, perfekte til manden som ikke går på kompromis med sin garderobe. Har man en travl hverdag, som byder på fysisk aktivitet både uden – og indenfor, så er herre striktrøjerne herunder helt perfekte. Med stoffer der er både holdbare og behagelige, og en række forskellige design, som dækker over mange forskellige stilarter, har vi altid næsten med sikkerhed en herrestriktrøje i kataloget, som vil falde i din smag. Én ting er i hvert fald sikkert; når du køber en herrestriktrøje her på siden, så er det altid et produkt som du vil kunne nyde i mange år frem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK