Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Her på Havhøkeren finder du altid alt det tøj man skal bruge, for at modstå vind og vejr. Det hedder sig naturligvis ikke mindst et bredt udvalg af overtøj til alle årstider. Som enhver sejler ved, kan vejret hurtigt skifte når man er stukket til søs. Det rigtige overtøj er derfor tit en afgørende faktor for, hvorvidt ens sejlads bliver en succes eller ej. Derfor har vi brugt en rum tid på, at sammensætte det helt rigtige overtøj, så man kommer velforberedt af sted. Vi har lige overtøj fra blandt andet Acode, H20 og Camel. Alle tre mærker er gode eksempler på hvordan et flot look på perfekt vis kan kombineres med høj kvalitet og gode varmeegenskaber, når det gælder overtøj.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK