Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Nedenfor finder du vores udvalg af superlækre herre sweatshirts, blandt andet fra kendte mærker som Acode, SailXtreme, H2O og Holebrook. Alle fire mærker er gode eksempler på præcist den type herresweatshirts som vi holder af her på Havhøkeren. Nemlig herresweatshirts der kombinerer det flotte og stilrene look, med en kvalitet som man ikke går fejl af. Med stoffer der er iblandt markedets bedste, og gennemarbejdede design, er der tale om herre sweatshirts som i høj grad henvender sig til den kræsne mand, som har brug for en garderobe han kan stole på. Vi håber på, at du vil bruge et øjeblik på at kigge vores udvalg af flotte herre sweatshirts igennem. Butikken bugner lige nu med flotte kvalitets herre sweatshirts, til gode priser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK