Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Nedenfor finder du vores store udvalg af lækre t-shirts til mænd, i en kvalitet som er helt uovertruffen. Vi forhandler lige nu, blandt andet, herre t-shirts fra kendte mærker som Acode, Helly Hansen, Peak Performance og Redgreen. Alle fire mærker kendes for tøj i suveræn kvalitet, blandt andet de mange herre t-shirts du finder herunder. Stilen er generelt i det sporty hjørne, og mange af de herre t-shirts du finder i vores katalog lige nu, vil i særlig høj grad henvende sig til den aktive mand, som ikke er bange for, at tage en udfordring op. Dette kræver især ekstra meget af kvaliteten, som naturligvis skal kunne holde til lidt af hvert. Derfor finder du udelukkende herre t-shirts i den bedste kvalitet i vores katalog. Så er det jo bare en bonus, at alle de mange t-shirts til mænd samtidigt er flotte og veldesignede.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK