Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter: Efter størrelse

Nedenfor ses vores udvalg af lækre veste, til faste lave priser. Vi har altid et stort udvalg af tøj til den aktive mand, og dette må naturligvis inkludere lækre veste. Kvalitetsmæssigt kan der ikke sættes en finger på vores udvalg af herreveste, som vil kunne leve op til selv den mest krævende brugers forventninger. Vesten er en elsket og anerkendt del af den aktive mands garderobe, og egner sig perfekt til mange forskellige slags vejr. I vores katalog af herreveste finder du lige nu, blandt andet, kendte mærker som Acode, Fjällräven og H20. Tre mærker som man altid kan stole på når det gælder herretøj i allerbedste kvalitet, ikke mindst når det gælder kvalitet og flotte design, som herrevestene herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK