Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
Hestra

Hestra

Martin Magnusson & Co startede i 1936 Hestra, som stadig er et familieselskab. Deres fokus på kvalitet har gjort Hestra internationalt anerkendt som en af verdens førende producenter af skihandsker og læderhandsker. Beliggenhed i det smålandske højland, der er rigt på sne, giver Hestra unikke muligheder for test af produkterne og samtidig forståelse for vigtigheden af beskyttelse til hænderne. Når man er på skiferie eller anden aktiv ferie i kulden skal man absolut ikke gå ned på handsker. Derfor skal du købe Hestra skihandsker fra Havhøkeren.

Gaucho laver ligesom Hestra helt sublime handsker. Hos Havhøkeren fører vi primært læderhandsker produceret i gedeskind og lammeskind, hvilket begge er skindtyper, der er slidstærke og flotte. Det kan ikke diskuteres at læderhandsker er med til at give et klassisk look, der ikke er til at skyde igennem. Gaucho er kort sagt Hestras smarte lillebror, skabt til at levere handsker til bymennesker, der ikke går på kompromis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK