Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
Holebrook

Holebrook

Holebrook of Sweden opstartede i 1999 med speciale i strik. Holebrook er et maritimt mærke, som primært opererer med farverne rød, hvid og blå. Tøjet afspejler den svenske skærgård, klipper og havsalt. Hvert søm og detalje er gennemtænkt, og tøjet er designet til at blive båret i årevis på havet og molen! Holebrook har speciale i at kombinere funktionalitet og design. Mange af deres lækre modeller har eksempelvis windstopper, som er med til gøre striktrøjerne endnu varmere og mere komfortable. De er perfekte på båden, men også til alle andre salgs udendørs aktiviteter i de nordiske klimaler.

Hos Havhøkeren fører vi en række modeller til både herre og damer. Kollektionerne indebærer cardigans, striktrøjer, uldtrøjer, half-zip modeller og full-zip modeller. Alle i det flotte svenske design og fantastiske kvalitet.

Holebrook ligger i den lidt højere ende af prisskalaen, men trøjerne er nogle man har i mange år, så det uden tvivl betale sig at investerer i et stykke tøj af så høj kvalitet som Holebrook leverer.

Se vores skønne udvalg her hos Havhøkeren.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK