ALTID 30 DAGES RETURRET!
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
Hunter

Hunter

Hunter Boots producerer trendy og praktiske gummistøvler til både børn og voksne.

Siden starten i 1856 af Henry Lee Norris har det skotske firma været garant for fodtøj af høj kvalitet, men det er først i løbet af de seneste år, at deres Hunter Gummistøvler for alvor er blevet populære overalt i verden. Det var under 1. Verdens Krig, at gummestøvlen for alvor fik efterspørgsel, da den britiske hær skulle bruge 1,185,036 støvler. Der blev den fashionable støvle pludselig en nødvendighed. Siden er Hunter dog et mærke, som primært befinder sig i friluftlivet og modeverdenen.

Populariteten kommer sig af at Hunter gennem 150 år har specialiseret sig indenfor gummistøvler i høj kvalitet og lækkert britisk design.

De har længe været meget store indenfor riddeverdenen, men i dag har modeverdenen og en laaang række kendte også taget dem til sig. Det er eksempelvis Katy Perry, Hilary Duff, Marcia Cross, Sarah Jessica Parker og mange flere, som er set iført den ikoniske støvle.

Kom med på moden, og køb et par gummistøvler, der er så ikoniske at de aldrig bliver uaktuelle. Særligt ikke i de nordiske vejrforhold.

Udover selve Hunter støvler fører vi Hunter sokker, Boot Buffer (spray) og en festivals poncho i sort.

Se vores udvalg her på siden - Husk at tjekke vores udvalg i både tøj- og skokategorien!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK