Kasketter & Hatte

1-24 af 30
1-24 af 30

Hatte til kvinder

Find lige præcis den hat, der passer til dig hos Havhøkeren. Hvad enten du er til en klassisk kasket, en lun hue, en bøllehat eller en solskygge, der dækker for solen, har vi mange forskellige at vælge imellem. Vi har alt fra sporty hatte, der egner sig til både golf eller sejlsport og mere elegante hatte til frokosten i det fri. Find en hat i din størrelse og stil, der passer til dit look, og vælg mellem forskellige farver og designs. Se også vores udvalg af hatte til mænd – måske din bedre halvdel skal have en hat, der matcher din?

Find den helt rigtige hat til din personlige stil

Når du skal vælge hat, skal du tænke over, til hvilket formål du vil bruge den. Skal den sidde godt fast på hovedet, så den kan klare et spil tennis, eller skal den blot skygge for solen, når du sidder og læser? En god hat med bred skygge kan også være praktisk, når det regner. Vi har hatte i mange forskellige udgaver fra mærker som Flexit, Musto og Fjällräven.

Klik dig igennem udvalget hos Havhøkeren.dk, og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til for eksempel pasform eller materiale.