Kasketter & Hatte til kvinder

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Mærke
Lager
pr. side

34 varer

Faldende orden
pr. side

Hatte til kvinder

Find lige præcis den hat, der passer til dig hos Havhøkeren. Hvad enten du er til en klassisk kasket, en lun hue, en bøllehat eller en solskygge, der dækker for solen, har vi mange forskellige at vælge imellem. Vi har alt fra sporty hatte, der egner sig til både golf eller sejlsport og mere elegante hatte til frokosten i det fri. Find en hat i din størrelse og stil, der passer til dit look, og vælg mellem forskellige farver og designs. Se også vores udvalg af hatte til mænd – måske din bedre halvdel skal have en hat, der matcher din?

Find den helt rigtige hat til din personlige stil

Når du skal vælge hat, skal du tænke over, til hvilket formål du vil bruge den. Skal den sidde godt fast på hovedet, så den kan klare et spil tennis, eller skal den blot skygge for solen, når du sidder og læser? En god hat med bred skygge kan også være praktisk, når det regner. Vi har hatte i mange forskellige udgaver fra mærker som Flexit, Musto og Fjällräven.

Klik dig igennem udvalget hos Havhøkeren.dk, og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til for eksempel pasform eller materiale.

Kasket eller solhat til sommer

Selvom solen er god for os, er det alligevel vigtigt at vi beskytter os selv mod solen om sommeren. På den måde får at man altså ikke for mange af de skadelige solstråler. Det kan heldigvis nemt gøres hvis man bruger en stor flot kasket eller solhat til kvinder. Inde for den kategori findes også sommerhatte, hvilket du naturligvis også finder her hos Havhøkeren. Vi forhandler nemlig et bredt udvalg af både kasketter og hatte til kvinder, som er super gode til at beskytte mod solens stråler.

Flot sommerhat til kvinder

Inden for vores udvalg af sommerhatte til kvinder findes blandt andet panamahat, army caps, Fedora hatte, solskygger og stråhatte. Så har du altså rigtig god mulighed for at finde en sommerhat, som passer til præcis dit behov. Om det så er en praktisk dame solskygge eller en flot panamahat, så kan det købes lige her til en altid god pris.