Tasker & Solbriller til kvinder

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Vælg størrelse*
Type
Mærke
Lager
pr. side

18 varer

Faldende orden
pr. side

Dametasker & duffelbags

Hos Havhøkeren har vi et stort udvalg af tasker til kvinder af alle mulige slags. Vi har tasker i mange forskellige designs, størrelser og materialer – så du kan finde en taske, der passer til dig og det formål, du skal bruge den til. Find, blandt andet tasker fra kendte sporty mærker som Helly Hansen eller Fjällräven eller de lidt mere trendy udgaver fra Soul for Seal i ægte sælskind.

Find en taske, som er perfekt til dig

En taske er ikke bare en taske, og ofte er det nødvendigt med flere tasker alt efter, hvad du skal bruge den til. En sporty rygsæk er praktisk til vandreturen eller vil, du skal have meget med, men kan også sagtens gå til en lang dag med ærinder i byen. En duffelbag eller en rejsetaske er perfekt til længere weekendture, og her er det en god idé at overveje, om den skal have hjul eller blot skal kunne svinges over skulderen.

Små, praktiske skuldertasker, mini pocket-tasker eller bæltetasker er gode hverdagstasker, der kan rumme lige præcis din pung og din telefon uden at veje eller fylde meget.

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 4830 1699 eller på e-mail: [email protected].

Små og store tasker til kvinder

I vores udvalg af tasker til kvinder har vi mange forskellige valgmuligheder. Her kan du blandt andet finde en smart lædertaske eller crossover tasker til kvinder. Vi forhandler mange populære tasker som lavet i et tidløst design. Dog har vi også flere tasker praktiske tasker af mærkerne Helly Hansen og Fjällräven, hvor du blandt andet kan købe store tandtætte duffelbags eller kufferter. Det er smart hvis du er ude på vandretur eller i våde områder. Husk desuden at købe dine dame gummistøvler hos os. Alle vores kvindetasker kan købes til skarpe priser, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.