Tørklæder & Halstørklæder til kvinder

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Vælg størrelse*
Type
Lager
pr. side

8 varer

Faldende orden
pr. side

Tørklæder til kvinder

Er du ude efter et tørklæde, der pynter eller et halstørklæde, der holder dig varm om nakken? Hos Havhøkeren har vi et stort udvalg af alt fra lette sommertørklæder til store, varme striktørklæder eller praktiske halsedisser til sejlturen. Et tørklæde er godt at have med sig både sommer og vinter, og ikke mindst til sæsonerne, midt i mellem. Om vinteren varmer tørklæder om halsen og lukker af for vejr og vind, mens et lettere tørklæde stadigvæk er helt perfekte til kølige eller blæsende forårsdage, og ikke mindst når solen er gået ned.

Tørklæder fra Armor Lux, Seeberger mm.

Du finder tørklæder i mange forskellige designs, længder og farver hos Havhøkeren, så der er helt sikkert et, der passer til dig og din smag. Det vigtigste for os er, at vores tørklæder til kvinder er af høj kvalitet og samtidig er funktionelle. Vi har tørklæder i flere forskellige prisklasser og materialer, der er både klassiske, mens samtidig tidsløst moderne. Du finder tørklæder fra blandt andre Seeberger, Armor Lux og Klitmøller, og hvis du ønsker et gennemført look, kan du vælge matchende design fra vores udvalg af handsker og huer.

Strikket halstørklæde der holder på varmen

Hos Havhøkeren forhandler vi en række strikkede halstørklæder, som tilbyder ekstra god varme. Hvis du gerne vil have det varmest mulige, så kan vi anbefale at du køber et halstørklæde af 100% uld. Det er nemlig et stof som holder rigtig godt på varmen. Er din hud lidt sart overfor uld, så kan vi tilbyde en uldblanding som føles godt på huden og holder på varmen. Desuden tilbyder vi flere huer til kvinder, som matcher vores strikkede halstørklæder helt perfekt.

Køb et farverigt halstørklæde med frynser

Synes du også at den kolde vintertid trænger til at blive løftet med nogle flotte farver? I så fald skal du tage et kig på vores farverige halstørklæde med frynser. Vi forhandler halstørklæder i et væld af farver, som med sikkerhed vil bidrage til at gøre din vinter lidt mere lys. Her kan du måske vælge et strikket eller hæklet halstørklæde – eller måske bare et ganske simpelt. Se også vores varme handsker til kvinder. Hvad end du er på udkig efter, kan du altid forvente en billig pris hos os.

Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 4830 1699 eller på e-mail: [email protected].