Tørklæder

12 vare(r)
12 vare(r)

Tørklæder til kvinder

Er du ude efter et tørklæde, der pynter eller et halstørklæde, der holder dig varm om nakken? Hos Havhøkeren har vi et stort udvalg af alt fra lette sommertørklæder til store, varme striktørklæder eller praktiske halsedisser til sejlturen. Et tørklæde er godt at have med sig både sommer og vinter, og ikke mindst til sæsonerne, midt i mellem. Om vinteren varmer tørklæder om halsen og lukker af for vejr og vind, mens et lettere tørklæde stadigvæk er helt perfekte til kølige eller blæsende forårsdage, og ikke mindst når solen er gået ned.

Tørklæder i lange baner

Du finder tørklæder i mange forskellige designs, længder og farver hos Havhøkeren, så der er helt sikkert et, der passer til dig og din smag. Det vigtigste for os er, at vores tørklæder til kvinder er af høj kvalitet og samtidig er funktionelle. Vi har tørklæder i flere forskellige prisklasser og materialer, der er både klassiske, mens samtidig tidsløst moderne. Du finder tørklæder fra blandt andre Seeberger, Armor-Lux og Klitmøller, og hvis du ønsker et gennemført look, kan du vælge matchende design fra vores udvalg af handsker og huer.

Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 4830 1699 eller på e-mail: webshop@havhokeren.dk.