Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×

Belysning

I Havhøkeren fører vi el-lamper og olielamper i maritimt look. De passer perfekt ind i kabysser og i de fleste hjem. De kommer både som ophængt, bordlamper, udendørslamper og som væghængte. De fremstilles af mærket Delite, der siden 1966 har produceret kvalitets lamper i lækkert design. Designet varierer fra det moderne look til et mere maritimt klassisk udsende eller et lækkert miks af de to.
Vi fører kendte modeller som Old Danish bordlampen, masser gitterlamper, Pendulus, Salonlampen, Minelamper, Petronella, Flagermuslygten og mange flere. Hertil har vi samlet en række produkter som er med til pleje og give din lampe en ekstra dimension. Det er eksempelvis tætninger, lim, pudsemiddel, røghætter, brændere og væger samt ekstra glas.

Vi står klar til at assistere dig, så ring eller skriv til os.

  • Delite

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK