Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×

Fiskeudstyr

Fiskeri er en dejlig fritidsinteresse, der kræver det rigtige grej. Vi har samlet en masse produkter, der forhåbentligt kan tilfredsstille enhver fiskeri-interesseret. Dette er gjort ved at alliere os med en række stærke brands som Ocean, Victorinox og Baltic. Da vi har et bredt udvalg betyder det også at der er noget til alle. Både semi-professionelle og ny-startede amatørfiskere. Fiskeri er en dejlig og afslappende fritidsinteresse som man kan bruge mange timer på, og hele grundlaget for den gode fisketur bunder ud i at grejet er på plads og i orden. Når først fisken er på land skal den tilberedes. Gør det med stil via en af vores smarte og prisstærke røgeovne og røgsmuld, som kan findes under ’ØVRIGE ARTIKLER’.

Er du nystartet eller på udgik efter en fiskeri-gave og på bar bund? Ring til os og finder en god løsning!

  • Daconet
  • Focus
  • Guy Cotten
  • Leatherman
  • Löwenmesser
  • Mora
  • Ocean Rainwear

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK