Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×

Gaveartikler

Alle har stået i en situation, hvor man ikke aner, hvad søren man skal give i gave. Tjek derfor denne kategori, hvis du skal til fødselsdag, fest eller bare skal give en god gave. Vi har nemlig samlet en hel masse gode bud på gaveideer. Det er produkter som sjove kasketter, stormglas, humoristiske skilte, en masse brætspil, askebærer med drejelåg, flotte og sjove nøgleringe og meget mere. Det er blandet andet fra det kendte mærke Delite som disse varer kommer fra. Så næste gang du er i tvivl, når du skal give en gave og mangler gode gaveideer skal du bare huske at tjekke havhøkeren.dk!

Alternativt til de mange sjove gaveartikler kan du give et gavekort, så kan modtageren jo helt selv vælge!

  • Delite
  • Schatz
  • Vion

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK