Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×

Modelskibe

Vi har samlet en masse flotte modelskibe i form af fiskekuttere, skibe og både. Modelskibene i det helt små er meget populære til børn og som små værtindegaver, mens de større udgaver er en god detalje i de fleste hjem og yderst populære som gaveideer. Vores modelskibe kommer i alle faconer og udgaver og modelskibene er særligt sjove, da alle smådetaljer er på plads. Du kan ligeledes få modelskibe til påhæng på væg. Modelskibe til at hænge på væggen er så at sige skåret over på midten, og denne type dekorativ sejlbåd/modelskib er særligt smart, hvis man føler at et almindeligt modelskib tager for meget plads i rummet. Modelskibe til påhæng fylder nemlig ikke mere end et maleri.

Har du spørgsmål vedrørende levering, samling af modelskibe eller lign. må du endelig give os et kald eller en mail.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK