Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
New Balance

New Balance

New Balance er et amerikansk brand, som blev opført i 1906 af en 33-årig tjener William J. Riley med ambitionen om at designe behagelige sko med høj komfort til det hårdt arbejdende folk. 19 år senere designede Riley den første New Balance løbesko til en løbeklub i Boston, og snart fremstillede han også sko til baseball, tennis, boksning og basketball.

Et af kendetegnene ved New Balance sko er sko-modellernes navne, som består af numre. New Balance vil gerne sikre sig, at fokus rettes mod filosofien om den perfekte sko frem for selve produktet, og derfor anvendes nummersystemet til at navngive skoene.

New Balance har holdt fast i sin historie og producerer stadig behagelige og funktionelle sko, men i dag har mærket også slået igennem i modeverdenen. Det er især under kollektionerne Lifestyle, at man finder de moderigtigte og smarte modeller. Derfor er det også en bonus, at de også er helt vildt rare at gå i.

At kunne kombinere funktionalitet og design er noget, som i høj grad kendetegner alle de produkter, som vi hos Havhøkeren fører. Derfor er New Balance udvalgt til at være blandt vores sortiment.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK