Persondata ved køb


For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Mobiltelefonnummer

E-mail adresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.


Personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler, herunder i henhold til bogføringsloven, blive opbevaret hos Havhøkeren ApS i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører. Personoplysningerne, slettes, når personoplysningerne ikke længere er relevante, og Havhøkeren ApS’s forpligtelse til at opbevare personoplysningerne er ophørt.


Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.


Direktøren for Havhøkeren ApS samt vores Kundeservice- og Finansafdeling har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.


Den dataansvarlige på www.havhokeren.dk er Direktøren.


Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.


Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.


Oplysninger afgivet til www.havhokeren.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, undtaget Trustpilot, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.


Vi anvender Trustpilot.dk til indhentning af køberoplevelser. Oplysninger indsamlet fra Trustpilot.dk videregives ikke til andre.


Som kunde hos Havhøkeren ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Havhøkeren ApS.


Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik ("behandling af dine data"), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.