Ikke på lager
Kun %1 tilbage

SailXtreme U Valencia Sejlerjakke

Valencia sejlerjakke fra SailXtreme, Unisex sejlerjakke af meget høj kvalitet – hyper åndbar, vandtæt, let og komfortabel.

  • 1 - 2 hverdage
  • Gratis fragt ved køb over 499 DKK
  • 30 dages returret

Valencia sejlerjakke fra SailXtreme.

Unisex sejlerjakke af meget høj kvalitet – hyper åndbar, vandtæt, let og komfortabel.

Specifikationer:

Denne jakke er produceret af et yderstof som hedder Entrant Dermizax EV3. Det er en nylon, som er lamineret 3 gange og som er yderst åndbart og vandtæt på én og samme tid. Entrant Dermizax EV3 er produceret i Japan af Toray Industries Inc. Toray er blandt verdens førende producenter af funktionelle materialer.

Ved at anvende disse højteknologiske materialer opnår vi – udover en høj grad af åndbarhed (16.000g/m2/24 timer) og en høj vandtæthed (20.000 mm. vandsøjletryk - svarnede til 2 atmosfæres tryk) også en meget lav vægt på jakker og bukser. En jakke vejer således lige godt 1 kg, en selebuks ca. 750 g mens en overall vejer lige knap et kg.

Alle vore funktionelle produkter er tapede – og tapen er også produceret af Toray. Herved sikrer vi os at tape og laminering passer sammen og at tape og yderstof smelter sammen således at produktet forbliver 100 % tæt i samtlige syninger.

Lynlåse

Alle lynlåse er fremstillet af YKK – verdens største og mest kompetente producent af lynlåse. Vi bruger kun plastic lynlåse – da lynlåse af metal vil korrodere ved kontakt med saltvand. I udvendige lommer anvender vi hovedsagelig vandafvisende lynlåse – mens vi veksler mellem kraftige 10 mm plastic lynlåse og vandafvisende lynlåse hvor slid og brug er størst – typisk front lynlåse på jakker og bukser.

Reflekser

Reflekserne på skuldrene er fremstillet af 3M – og er fra 3M’s Scotchlite udvalg.

Neopren

Denne jakke har dobbelt neoprenkrave i halsen. Endvidere har den snørejustering i livet og velcrojustering i ærmerne.

Normal pasform, er ret stor i størrelsen.

 

VEDLIGEHOLDELSE: Skyl altid dit sejlertøj med ferskvand efter brug.

Specifikationer
Leveringstid1 - 2 hverdage
MærkeSailXtreme
KønUnisex