SailXtreme U Match Sejlerbukser

Pris: 2.500,00 DKK
Pris Fra 490,00 DKK
 1 - 2 hverdage
Varenummer: SXT 100381

Smarte sejlerbukser fra SailXtreme.

Bukserne er af meget høj kvalitet – hyper åndbar, vandtæt, let og komfortabel.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Smarte sejlerbukser fra SailXtreme.

Bukserne er af meget høj kvalitet – hyper åndbar, vandtæt, let og komfortabel.

Vi gør opmærksom på at bukserne er meget store i størrelsen, og vi anbefaler derfor at gå en størrelse ned.

Specifikationer:

Disse selebukser er produceret af et yderstof som hedder Entrant Dermizax EV3. Det er en nylon, som er lamineret 3 gange og som er yderst åndbart og vandtæt på én og samme tid. Entrant Dermizax EV3 er produceret i Japan af Toray Industries Inc. Toray er blandt verdens førende producenter af funktionelle materialer.

Ved at anvende disse højteknologiske materialer opnår vi – udover en høj grad af åndbarhed (16.000g/m2/24 timer) og en høj vandtæthed (20.000 mm. vandsøjletryk - svarende til 2 atmosfæres tryk) også en meget lav vægt på jakker og bukser. En jakke vejer således lige godt 1 kg, en selebuks ca. 750 g mens en overall vejer lige knap et kg.

Alle vore funktionelle produkter er tapede – og tapen er også produceret af Toray. Herved sikre vi os at tape og laminering passer sammen og at tape og yderstof smelter sammen således at produktet forbliver 100 % tæt i samtlige syninger.

Lynlåse

Alle lynlåse er fremstillet af YKK – verdens største og mest kompetente producent af lynlåse. Vi bruger kun plastic lynlåse – da lynlåse af metal vil korrodere ved kontakt med saltvand. I udvendige lommer anvender vi hovedsagelig vandafvisende lynlåse – mens vi veksler mellem kraftige 10 mm plastic lynlåse og vandafvisende lynlåse hvor slid og brug er størst – typisk front lynlåse på jakker og bukser.

Forstærkninger

Forstærkningerne på knæ og bagdel består af et ekstra lag Dermizax EV3 lamineret nylon i en kraftig og meget slidstærk kvalitet. Ved at benytte samme laminering på begge lag sikre vi os at der ikke trænger vand ind mellem de 2 lag stof.

 

VEDLIGEHOLDELSE: Skyl altid dit sejlertøj med ferskvand efter brug.

Yderligere information

Yderligere information

Leveringstid1 - 2 hverdage
BrandSailXtreme