-72%

SailXtreme Match Sejlerbukser, Unisex

Smarte sejlerbukser fra SailXtreme.

Bukserne er af meget høj kvalitet – hyper åndbar, vandtæt, let og komfortabel.

Leveringstid: 1 - 3 hverdage

På lager
SKU
SXT 100381
Pris 2.500,00 kr Nu: 690,00 kr
SailXtreme

Fri fragt ved køb over 500 DKK

30 dages fortrydelsesret

Køb nu og betal senere med ViaBill

Betal nemt og hurtigt med MobilePay


Smarte sejlerbukser fra SailXtreme.

Bukserne er af meget høj kvalitet – hyper åndbar, vandtæt, let og komfortabel.

Vi gør opmærksom på at bukserne er meget store i størrelsen, og vi anbefaler derfor at gå en størrelse ned.

Specifikationer:

Disse selebukser er produceret af et yderstof som hedder Entrant Dermizax EV3. Det er en nylon, som er lamineret 3 gange og som er yderst åndbart og vandtæt på én og samme tid. Entrant Dermizax EV3 er produceret i Japan af Toray Industries Inc. Toray er blandt verdens førende producenter af funktionelle materialer.

Ved at anvende disse højteknologiske materialer opnår vi – udover en høj grad af åndbarhed (16.000g/m2/24 timer) og en høj vandtæthed (20.000 mm. vandsøjletryk - svarende til 2 atmosfæres tryk) også en meget lav vægt på jakker og bukser. En jakke vejer således lige godt 1 kg, en selebuks ca. 750 g mens en overall vejer lige knap et kg.

Alle vore funktionelle produkter er tapede – og tapen er også produceret af Toray. Herved sikre vi os at tape og laminering passer sammen og at tape og yderstof smelter sammen således at produktet forbliver 100 % tæt i samtlige syninger.

Lynlåse

Alle lynlåse er fremstillet af YKK – verdens største og mest kompetente producent af lynlåse. Vi bruger kun plastic lynlåse – da lynlåse af metal vil korrodere ved kontakt med saltvand. I udvendige lommer anvender vi hovedsagelig vandafvisende lynlåse – mens vi veksler mellem kraftige 10 mm plastic lynlåse og vandafvisende lynlåse hvor slid og brug er størst – typisk front lynlåse på jakker og bukser.

Forstærkninger

Forstærkningerne på knæ og bagdel består af et ekstra lag Dermizax EV3 lamineret nylon i en kraftig og meget slidstærk kvalitet. Ved at benytte samme laminering på begge lag sikre vi os at der ikke trænger vand ind mellem de 2 lag stof.

Mere information
FabrikantSailXtreme
Leveringstid1 - 3 hverdage
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:SailXtreme Match Sejlerbukser, Unisex