Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×

SailXtreme Match Sejlerbukser, Unisex

Vare-nummer: SXT 100381

Smarte sejlerbukser fra SailXtreme 

Bukserne er af meget høj kvalitet – hyper åndbar, vandtæt, let og komfortabel. 

Vi gør opmærksom på at bukserne er meget store i størrelsen, og vi anbefaler derfor at gå en størrelse ned.

  Specifikationer:  

 

Disse selebukser er produceret af et yderstof som hedder Entrant Dermizax EV3. Det er en nylon, som er lamineret 3 gange og som er yderst åndbart og vandtæt på én og samme tid. Entrant Dermizax EV3 er produceret i Japan af Toray Industries Inc. Toray er blandt verdens førende producenter af funktionelle materialer.

 

Ved at anvende disse højteknologiske materialer opnår vi – udover en høj grad af åndbarhed (16.000g/m2/24 timer) og en høj vandtæthed (20.000 mm. vandsøjletryk - svarende til 2 atmosfæres tryk) også en meget lav vægt på jakker og bukser. En jakke vejer således lige godt 1 kg, en selebuks ca. 750 g mens en overall vejer lige knap et kg.

 

Alle vore funktionelle produkter er tapede – og tapen er også produceret af Toray. Herved sikre vi os at tape og laminering passer sammen og at tape og yderstof smelter sammen således at produktet forbliver 100 % tæt i samtlige syninger.

 

Lynlåse

 

Alle lynlåse er fremstillet af YKK – verdens største og mest kompetente producent af lynlåse. Vi bruger kun plastic lynlåse – da lynlåse af metal vil korrodere ved kontakt med saltvand. I udvendige lommer anvender vi hovedsagelig vandafvisende lynlåse – mens vi veksler mellem kraftige 10 mm plastic lynlåse og vandafvisende lynlåse hvor slid og brug er størst – typisk front lynlåse på jakker og bukser.

 

Forstærkninger

 

Forstærkningerne på knæ og bagdel består af et ekstra lag Dermizax EV3 lamineret nylon i en kraftig og meget slidstærk kvalitet. Ved at benytte samme laminering på begge lag sikre vi os at der ikke trænger vand ind mellem de 2 lag stof. 

2.500,- DKK
1.610,- DKK
890,- DKK
Leveringstid: 1 – 4 hverdage

Mest købte produkter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld

Tip en ven

Felter markeret med * skal udfyldes

Send Nustil
×

Send et spørgsmål til dette produkt

Felter markeret med * skal udfyldes

Send
Telefontider alle ugens 7 dage

Tlf. 4830 1699

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

×
LUK