Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
Signal

Signal

Signal blev grundlagt i 1967 (først som Buksesnedkeren og siden som Signal), og er altså et erfarent Dansk firma. De havde deres produktion fra 1973 til 2009 i Gilleleje, hvor Havhøkeren også ligger, og samarbejdet har altid været tæt.

Signal er inspireret af den Skandinaviske ånd og tager udgangspunkt i en afslappet stil som både kan bruges til fritid og arbejde. Deres mission er at være med til at give alle en moderigtig hverdagsstil. Designerne siger om den nye kollektion, at den er inspireret af sejlersporten, dog tilført et moderne twist. Disse Danske designere laver hver sæson en ny kollektion som afspejler en klassisk men alligevel nutidig og moderne stil.

Kvaliteten er altid i top, mens priserne er i bund. Signal er særligt stærke på strik- og bomuldsvarer. Deres jeans er kendetegnet ved at være holdbare, ved at og de sidder fantastisk!

 

Se vores udvalg her på siden - OG husk at tjekke alle nyheder til både damer og herrer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK