Gummistøvler

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Mærke
Lager
pr. side

13 varer

Faldende orden
pr. side

Gummistøvler er særdeles praktiske til udendørs brug. Hvis det regner er det nemlig ikke altid nok med regntøj. For at holde sine fødder tørre og varme, skal du bruge et par gummistøvler af god kvalitet. Derfor forhandler vi et bredt sortiment af gummistøvler til både mænd og kvinder. Du finder dem i mærkerne Viking, Tretorn, Skvulp, Dunlop, blandt andre. Så er du ellers klar til at bevæge dig ud i alt slags vejr. De kan også bruges til de fleste hobbyer, hvilket inkluderer sejlads. Flere af vores modeller er nemlig skridsikre, hvilket gør dem til det oplagte valg til brug på skibsdækket.

Tretorn gummistøvler til herre og kvinder

Vores store udvalg af Tretorn gummistøvler har længe været en favorit blandt både private såvel som professionelle. Deres høje kvalitet og mange egenskaber betyder nemlig de kan bruges til enhver opgave, uden frygt for slid. De er slidstærke og holder dine fødder tørre og varme i alt slags vejr. De kan dertil købes både med og uden for, hvilket holder dine fødder varme igennem hele dagen. Hvis vejret er ualmindeligt koldt kan du også supplere med nogle gode sokker, sådan at du ikke behøver at bekymre dig om kolde fødder.

 

Termostøvler vs. gummistøvler

Termo Gummistøvler har en lang række fordele frem for gummistøvler med for, samt almindelige. De er lavet med materialer som er mere slidstærke end almindelige gummistøvler, samt indeholder evnen til at holde på varmen. Det gode ved termo gummistøvler er derfor at de holder på dine fødders naturlige varme. Så hvis du skal bruge dem i koldt vejr kan det være en fordel at vælge disse. Dog er det nødvendigt du bruger et par gode sokker i dem, da det ellers kan blive koldt. Forede gummistøvler behøver derimod ikke sokker, da de allerede er forede. Fordelen ved termo er derfor man selv kan vælge sokker alt efter behov, sådan de også kan bruges i varmt vejr.

 

Gummistøvler i neopren

Neopren er et fuldstændig fantastisk materiale, som kan bruges i mange situationer. Det består af en syntetisk gummi, som er fyldt med luftbobler. Dette tilbyder en høj isoleringsevne, men er samtidig fleksibel og behageligt at have på. Trods lufthullerne er de også vandtætte og tilbyder varme. Dette er også grunden til neopren bruges i våddragter. Så hvis dette lyder som noget for dig, burde du tage et kig på vores neopren gummistøvler. Derfor er de også det oplagte valg til lystfiskeri eller fritidsfiskeri med garn og ruser, da de holder dig både tør og varm.