Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
S.N.S. Herning

S.N.S. Herning

S.N.S. Herning er en virksomhed, der bygger på gode gamle dyder. Og det fungerer!

Søren Nielsen grundlagde i 1931 S.N.S. Herning. Firmaet startede ved at han i midten af 1920'erne tilegnede sig en metode (oprindeligt fra håndstrik), hvorefter man kunne strikke "knopper" i stof, hvilket gjorde trøjer meget mere isolerende, uden at de blev væsentligt tungere. Denne metode er et grundlæggende element i deres kollektioner.

Firmaet er bedst kendt for deres klassiske sømandstrøjer. Deres tøj bliver i dag produceret på nøjagtigt samme måde og på samme maskiner, som da firmaet startede. Hver sæson er hoveddelen af deres kollektion re-makes af gamle styles. S.N.S. spiller i høj grad på deres historie og erfaringer. Dette er, hvad der gør dem til noget særligt!

Du finder bl.a. den klassiske og ekstremt populære Fisherman-sweater i vores sortiment.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK