På lager
Kun %1 tilbage

Steiner Commander Kikkert

Fra 10.999,00 DKK Regulær pris 11.999,00 DKK

Steiner Commander er marinekikkerternes topmodel - se detaljer.

Varenummer:
FCN-103093-94
  • 3 - 6 hverdage
  • Gratis fragt ved køb over 499 DKK
  • 30 dages returret

Commander, marinekikkerternes topmodel
Forstyrrende strejflys minimeres og konturer er altid skarpe og tydelige, selv i det dårligste vejr og under dårlige lysforhold, fx ved skumring eller modlys. Steiners unikke Diamond Marine antirefleksbehandling, som indeholder bl.a. fluorid for højeste lystransmission, klarhed og kontrast, alt sammen for at give et perfekt billede.
Stort synsfelt på 145 m ved 1000 m gør det let at finde, hvad man søger, og med Steiner ”Sport-Auto-Focus-system” får man altid et skarpt billede fra 20 m - 8 uden at skulle fokusere om. Kikkerten leverer et brilliant ”3D”-billede med naturlige farver.

Commander-serien har den legendariske Steiner robusthed, hvilket gør denne model perfekt til selv de vanskeligste maritime forhold. Kikkerten er produceret med højteknologisk Makrolon, som gør den både let og robust. Commander-serien er vandtæt ned til 10 meter, med nitrogen-overtryk via den patenterede Steiner 2-vejs-ventil-teknik forhindres kondens inde i kikkerter. Egnet til brug i mellan alt fra -40 ° C til + 80 ° C. Steiner Nano-protection® skaber en linseoverflade, som beskytter mod skidt og vand, som hurtigt forsvinder ud af synsfeltet.

Det ergonomiske design og Comfort-Balance-systemet garanterer en praktisk og nem håndtering, og NBR-gummibeklædningen garanteret et skridsikkert greb. Memory-okularringen gør, at brugeren hurtigt kan finde sin egen personlige dioptri-indstilling. Øjestykkerne er også ergonomisk udformede og er praktiske i brug - selv for brillebærere - og samtidig beskytter de øjnene mod lys og vind, som kommer fra siderne.

Commander 7x50K har et stabilt kompas, som garanterer hurtige, præcise og pålidelige pejlinger. Kompasnålen er stabil takket være sofistikeret væskedæmpning, og pejlingen spejles i synsfeltet. Ved navigation i mørke trykker man ned på kompassets belysningsknap for at aflæse skalaen uden at skulle slippe kikkerten. Batterifaget åbnes nemt ved at dreje, uden brug af værktøj, så batteriet kan skiftes hvor som helst, når som helst. Den integrerede skala giver præcis størrelse og afstand efter beregning. Et uvurderligt stykke værktøj til at beregne afstand til et objekt.

Commander leveres med en praktisk og funktionel flyderem med reflekterende 3M striber, en blød neopren bærerem, objektivdæksler og et beskyttende regndæksel.

 


Model:

7x50

7x50K

Type:

Porroprisme

Forstørrelse:

7x

Objektiv ø:

50m

Antirefleksbehandling:

Diamond Marine

Ekstra beskyttelse:

Nano-coating

Vandtæt:

JA, 10m

Synsfelt°:

8,2°

Synsfelt ved 1000m:

145 m

Vægt:

1045 g

1145 g

Specifikationer
Leveringstid3 - 6 hverdage
MærkeSteiner