Vi giver altid 30 dages returret.
Close

Din indkøbskurv er tom!

×

ViaBill betingelser

I samarbejde med ViaBill kan vi tilbyde faktura eller delbetaling. Det betyder at du kan købe dine varer nu, og vente med at betale.

Når du gennemfører din bestilling, skal du vælge blot vælge ” ViaBill" som betalingsmetode. Klik på ” Gå til betaling ”og du bliver ført til en sikker side som kun ViaBill har adgang til at se, her gennemføres et kredittjek. Du får svar med det samme, og derefter er bestillingen gennemført.

Vi sender dig dine varer og en faktura som dokumentation på din ordre, sideløbende vil du modtage en opkrævning fra ViaBill, det er denne du skal indbetale efter.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 4930 1699.

Alle spørgsmål vedrørende betaling af en faktura, skal rettes til ViaBill på telefon 88 826 826, da det er dem der yder kreditten.

×

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER OG FÅ

5% rabat på alle onlinekøb!

Shop online hele døgnet eller besøg os i butikken på:
Ndr. Havnevej 9, 3250 gilleleje

10.00-17-30

10.00-16.00

11.00-16.00

tilmeld Afmeld
×
Sorter efter:
Timberland

Timberland

Varemærket Timberland blev oprettet i 1973, men deres historie går tilbage til 50’erne. De slog igennem ved at være det første skomærke, der lavede nationale tv-spots. Det skabte opmærksomhed.

Timberland er også et socialt ansvarligt brand. De har givet over 10 millioner dollars til projekter mod bandekriminalitet, og de har flere gange været på Fortune magasins liste over de bedste firmaer at arbejde hos.

Timberland er kendt over hele verden for deres ikoniske gule støvler til mænd. Timberland laver robust og vandtæt fodtøj. De seneste år er brandet også blevet in hos damerne med de lange Premium støvler med snørelukning og andre lækre modeller. Fælles for alle Timberland sko og støvler er, at de er velegnede til et aktivt udendørsliv, uden at der er gået kompromis med designet. Dette kommer sig af at den grundlæggende idé bag enhver Timberland sko eller støvle er, at den skal være så behagelig, at man kan have den på hele dagen og så slidstærk at den holder hele året - I mange år.

Se vores udvalg af de meste populære modeller til både herrer og damer her på siden!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5% i rabat på alle onlinekøb. Vi udsender nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Tilmeld Afmeld
LUK