Kedeldragter

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

6 varer

Faldende orden
pr. side

Har du et ønske om at undgå tøj, der skiller på midten, og vil du tilmed også gerne have stor bevægelsesfrihed? I så fald vil en kedeldragt være det optimale valg for dig. Ikke nok med at du både får fleksibilitet i måden, du kan bevæge dig rundt på, så får du ydermere også lettere ved at holde på varmen ved at kunne trække en kedeldragt udenover dit normale arbejdstøj.

Hos Havhøkeren har vi sørget for, at du kan finde kedeldragter til både mænd, kvinder og børn fra anerkendte mærker som Ocean og Kansas. Se vores spændende udvalg af kvalitetsrige modeller herunder, og vælg den kedeldragt, som du mener, vil passe bedst til dig og dit behov.

Køb din kedeldragt hos Havhøkeren 

Hvad enten du arbejder på en gård, jævnligt er i kontakt med gylle eller normalt trækker i en kedeldragt i forbindelse med andre former for arbejde, så har vi en række spændende modeller, der vil kunne opfylde ethvert behov. I vores sortiment finder du både termo- og vinterkedeldragter samt bomuldsdragter til indendørs såvel som udendørs arbejde, der blandt andet passer perfekt til kultiveringsarbejdet såvel som til de dage, hvor andre arbejdsopgaver skal udføres.

 

Varme kedeldragter til kvinder og mænd 

Går du til dagligt udenfor og arbejder, kan det i vinterperioden godt blive koldt med almindeligt arbejdstøj. Træk derfor i stedet i en kedeldragt, der er beregnet til vinterbrug og som fx er lavet i et termomateriale, der gør det muligt for dig at holde varmen, når graderne sniger sig ned under frysepunktet. Vores modeller kommer i et hav af størrelser, variationer og farver, så der både er noget til kvinder og mænd.

 

Stort udvalg af workwear til alle aldre 

Har du allerede en kedeldragt, som du lystigt bruger, men mangler du i stedet for en varm jakke, til når familien og du sejler ud på det åbne hav, eller måske er det et par arbejdsshorts til de lune sommerdage, der står højst på ønskelisten?

I vores kategori med workwear finder du nemlig ikke kun kedeldragter. Her har vi blandt andet også overtøj til alt slags vejr samt lækre overdele og underdele. Leder du efter sikkerhedssko, gummistøvler eller træsko, kan du finde dette blandt vores fodtøj under samme kategori. Igen kommer de forskellige modeller i et bredt spænd af både varianter og størrelser. Vi har ligeledes sørget for, at der er noget til både børn og voksne.

 

Har du spørgsmål? Kontakt os allerede i dag 

Måtte du sidde inde med spørgsmål vedrørende vores kedeldragter eller andre produkter på webshoppen, er du altid velkommen til at kontakte os. Fang os på tlf. +45 48 60 16 99, skriv en mail til [email protected] eller udfyld vores kontaktformular.

Ønsker du at prøve en kedeldragt, inden du foretager dig et køb, kan du besøge vores 700m2 store fysiske butik på Ndr. Havnevej 9 i Gilleleje. Her kan du få personlig rådgivning og se nærmere på de andre modeller, vi har. Vi ser frem til at høre fra dig eller til at se dig i vores butik