Arbejdsskjorter

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Arbejdsskjorter i bomuld

Mange af vores kunder meget glade for arbejdstøj af bomuld, hvilket også gælder arbejdsskjorter. Bomuld er et organisk materiale, som er både åndbart og varmegivende. Bomuld kan laves på mange forskellige metoder, og metoden har en stor indvirkning på materialets egenskaber.

Vi forhandler eksempelvis Kansas arbejdsskjorter i kæmmet bomuld, der er slidstærkt og langtidsholdbart. Generelt så skal en god arbejdsskjorte kunne holde til lidt af hvert. Om du bruger skjorten til havearbejde eller som håndværker er kravene de samme. De skal bl.a. være modstandsdygtige overfor rifter.

Med en bomuldsskjorte fra denne side, så er det lige præcis hvad du får.

Arbejdsskjorter til mænd og kvinder

I vores udvalg finder du både arbejdsskjorter til mænd og kvinder. Mange af skjorterne er desuden unisex og kan derfor bruges af begge køn.

Alle vores arbejdsskjorter er lavet med særligt henblik på arbejde. Det betyder at de indeholder en række smarte egenskaber som er gode til både professionelt og privat arbejde. Det inkluderer slidstærke materialer, mobillommer, blyantlommer og justeringsmuligheder, så den sidder perfekt.

Vi har desuden et udvalg af forskellige mærker af den bedste kvalitet. Her kan vi varmt anbefale en arbejdsskjorte fra Kansas eller Helly Hansen arbejdstøj kollektion som er vores absolutte best-sellers.