Arbejdstrøjer

Filtrer
Filtrer efter
Overordnet Farve
Type
Pris
Mærke
Lager
pr. side

3 varer

Faldende orden
pr. side

Arbejdstrøjer til private og professionelle

Fælles for alle arbejdstrøjer er at de fungerer mindst lige så godt til privat brug. De egenskaber som gør en arbejdstrøje populær til professionelle opgaver, er også fordelagtige til hjemmearbejde. Mange af vores arbejdstrøjer bruges også til havearbejde, ture til affaldspladsen og renoveringer i hjemmet.

Arbejdstrøjer er generelt af en god kvalitet, selvom de ofte er billigere end almindeligt modetøj. Du får altså en prisvenlig trøje som tilmed er mere robust end en klassisk herretrøje.

Til arbejde er det yderst vigtigt at trøjen er åndbar. Andre ting som lommer, varmeisolation og farver er vigtige, men ikke nært så vigtige. Uden den rette ventilation vil det bl.a. resultere i at man sveder mere ved hårdt fysisk arbejde. Så skal du arbejde professionelt eller derhjemme? Så brug det rette arbejdstøj.

Varme trøjer med lynlås

Vi forhandler et bredt udvalg af arbejdstrøjer i forskellige typer. Du kan bl.a. købe højhalsede og crew neck trøjer. Derudover forhandler vi også varme trøjer med lynlås og åndbare hættetrøjer. Så har du muligheden for at vælge den type arbejdstrøje som passer perfekt til dit behov.

Du kan bruge vores varme trøjer som mellemlag under en arbejdsjakke eller alene. Om end det er vinter eller sommer, så skal du nok finde en undskyldning for at hive din trøje frem.

Vores priser er altid presset helt i bund, så du kan få klaret arbejdet til den laveste pris!